Başkan Çetin: Kapaklı halkı hizmetin en iyisine layık

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Vatan Caddesi'nde sıcak asfalt yol çalışmasına başladı. Çalışmaları inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ka

GÜNDEM 8.10.2021 16:31:00 0
Başkan Çetin: Kapaklı halkı hizmetin en iyisine layık

Kapaklı Belediyesi tarafından devam eden üstyapı çalışmaları kapsamında Vatan Caddesi’nde sıcak asfalt yol yapım çalışmaları başladı.

 

 

“KONFORLU BİR YOL HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

İncelemelerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çetin, “Vatan Caddesi’nin altyapı çalışmaları tamamlandı ve üstyapı çalışmalarına başlandı. Üstyapı çalışmalarımıza Fen İşleri Müdürlüğümüz ile başladık. Erbay Caddesi’nden başlayarak Turgut Özal Caddesi ve Plevne Caddesi’nin altyapı çalışmaları tamamlandı. Vatan Caddemizde de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde başladığımız sıcak asfalt çalışması ile konforlu bir yol haline getirmeye gayret ediyoruz. Gelecek yıl yine bu caddemizde kaldırım genişletme, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları ile Pınar Bulvarımızın benzeri bir cadde haline getireceğiz.  Kapaklı halkı hizmetlerin en iyisine layık, bunun bilincindeyiz. Bu bağlamda çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN