Cumhuriyetin 98. yılında kapılarını açıyor

Yeni TOKİ'de yapımına başlanan Cumhuriyet Gençlik Parkı'nın 29 Ekim'de, Cumhuriyetin 98'inci yılında hizmete açılacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "C

GÜNDEM 7.10.2021 19:44:00 0
Cumhuriyetin 98. yılında kapılarını açıyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile Cumhuriyet Gençlik Parkı’nın 29 Ekim’de açılacağını duyurdu.

 

“TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Yeni TOKİ'nin bulunduğu alana yapılan parkın isminin, "Cumhuriyet Gençlik Parkı" olacağını beliren Başkan Gürkan, “Yapımı devam eden parkta bin 500 metrekare toplam alanda 420 metrekare basketbol sahası, 650 metrekare futbol sahası ve 390 metrekare yürüyüş yolu ve dinlenme alanları yer alacak. Halkımızın özgürce spor ve yürüyüş yapacağı, dostlarıyla bir araya geleceği Cumhuriyet Gençlik Parkı’mız, Cumhuriyetimizin 98. yılında gençlerimize, çocuklarımıza ve tüm halkımıza hayırlı olsun. 29 Ekim Cuma Günü gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“HALKIMIZ ÖZGÜRCE SPOR YAPACAK”

 

Yapımı devam eden parkta bin 500 metrekare toplam alanda 420 metrekare basketbol sahası, 650 metrekare futbol sahası ve 390 metrekare yürüyüş yolu ve dinlenme alanları yer alacağını kaydeden Gürkan, “Halkımızın özgürce spor ve yürüyüş yapacağı, dostlarıyla bir araya geleceği Cumhuriyet Gençlik Parkı’mız, Cumhuriyetimizin 98 yılında gençlerimize, çocuklarımıza ve tüm halkımıza hayırlı olsun. 29 Ekim Cuma Günü gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN