Albayrak, öğrenciler ile kahvaltıda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ağırlanan üniversite öğrencileri ile sabah kahvaltısında buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'da öğrenim gören ün

GÜNDEM 7.10.2021 19:08:00 0
Albayrak, öğrenciler ile kahvaltıda buluştu

Tekirdağ'a gelerek üniversite hayatına adım atan, ancak henüz yurt veya ev bulamadıkları için konaklama sorunu yaşayan öğrenciler, geçici olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kumbağ Mahallesi'ndeki Öğretmen Evi'nde misafir ediliyor.

 

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Başkan Kadir Albayrak, burada konaklayan 50 öğrenci ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. “Sağlam bir gelecek inşa etmek adına herkesin elini taşın altına sokarak eğitime destek olması gerekiyor” diyen Başkan Albayrak, "Ülkemizin çeşitli illerinden şehrimize üniversite okumak için gelen ve barınma problemi yaşayan öğrencilerimizle sabah kahvaltısında bir araya geldik. Yurt problemi çözülünceye kadar Büyükşehir Belediyemiz tarafından misafir edilecek 50 öğrencimizle sohbet edip talep ve önerilerini dinledik. Öğrencilerimize başarılı bir eğitim ve öğretim hayatı dilerken, en az bir yabancı dili ana dilleri gibi öğrenmeleri konusunda öğütte bulunduk. Tekirdağ'da öğrenim gören üniversite öğrencileri bizim misafirimizdir. Değerli aile büyüklerinin içi rahat olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO