Amatör Spor Haftası için koştular

Her yıl Ekim ayının ilk haftası tüm yurtta kutlanan Amatör Spor Haftası bu 4-10 Ekim tarihlerinde kutlanıyor. Amatör Spor Haftası dolayısıyla Çerkezköy'de de Gençlik Hizmetleri Spor İlçe MüdÃ?

GÜNDEM 6.10.2021 19:57:00 0
Amatör Spor Haftası için koştular

Bugün  saat 10.30’da 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen yarışlara Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan 15 özel öğrenci katıldı. Özel öğrencilerin beden eğitim öğretmeni eşliğinde yaptığı ısınma hareketlerinin ardından yarışlar yapıldı.

 

 

ÖZEL SPORCULARA MADALYALARI VERİLDİ

 

60 metre ve 100 metre erkekler ve kızlar kategorisinde düzenlenen yarışlarda 100 metre erkeklerde Efecan Erdem birinci, Berke Şengün ikinci, Mert Akın üçüncü, Kadir Uca dördüncü, Erdem Keser beşinci ve Yücel Aksu altıncı olurken, 100 metre kızlar kategorisinde de Melike Nur Beyoğlu birinci, Çağla Önder ikinci, Elif Nur Kanca üçüncü, Selin Durkan dördüncü ve Havva Durkan beşinci oldu. 60 metre kızlar kategorisinde de Havva Durkan birinci, Çağla Önder ikinci, Selin Durkan üçüncü, Melike Nur Beyoğlu dördüncü ve Elif Nur Kanca beşinci oldu. Yarışlarda dereceye giren tüm özel öğrencilere Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Emrah Baran ve Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Murat Sütçü tarafından madalyaları verildi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU