Karşıyaka Caddesi beton yola kavuştu

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi'nde beton yol ve yaya kaldırımı yapımı tamamlandı.Belediye Başkanı Mustafa Çetin, â€?

GÜNDEM 5.10.2021 15:23:00 0
Karşıyaka Caddesi beton yola kavuştu

Kapaklı Belediye ekipleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 700 metre uzunluğundaki caddede bin 500 metrekare kaldırım ve 4 bin 200 metrekare çesanlı beton yol yapımı yapıldı.

 

BİN 500 METREKARE KALDIRIM YAPILDI

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak ve yollarımızı güvenli hale getirmek amacıyla kentimizin dört bir noktasında üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Atatürk Mahallemizde kurban pazarımızın kurulduğu, Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi, 24 derslikli okul ve Kapaklı Özel Eğitim Uygulama Okulu olmak üzere 3 yeni okulumuzun da bulunduğu Karşıyaka Caddemizde üstyapı çalışmamızı tamamladık. Çalışmamız kapsamında 700 metre uzunluğundaki caddemizde 4 bin 200 metrekare çesanlı beton dökümü, bin 500 metrekare kaldırım yapımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum”ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO