Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) bünyesindeki eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreninde konuşan Büyü

GÜNDEM 5.10.2021 15:20:00 0
Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı

Süleymanpaşa’nın Ertuğrul Mahallesi’nde düzenlenen töreneTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Müveddet Işık, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, eğitmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

102 KURSİYERE SERTİFİKA VERİLDİ

 

Seramik biçimlendirme, boyacı-çinici, yağlı boya, üçlü boyutlu şekillendirme, Türk işaret dili dallarında eğitim alarak kursları başarı ile tamamlayan toplam 102 kursiyere sertifikaları verildi. Vatandaşların meslek edinmesi ve sosyalleşmesi amacıyla kurslar düzenlemeye devam edeceklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "TEMEK Kursları, Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz önemli projelerden biridir. Seramik biçimlendirmeye 25 kursiyer, Boyacı-çinici kursuna 43 kursiyer, yağlı boya eğitimine 22 kursiyer, üç boyutlu şekillendirmeye 5 kursiyer, Türk işaret dili eğitimine 7 kursiyer katıldı. Bu kurslar son derece önemli. Tekirdağ, artık kabuğunu değiştiriyor. Türkiye'deki önemli büyükşehirler arasında yerini alıyor. Biz bu kursları farklı alanları da ekleyerek devam ettireceğiz. Şubat ayında başlayacak yeni kurslarımızı, Yeni Hizmet Binamızda gerçekleştireceğiz. Ben tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Albayrak, daha sonra TEMEK sergisini gezerek kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceledi.

 

Haber / Buse SERİN