29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Satranç Turnuvası düzenlenecek. 2 kategoride yüz yüze düzenlenecek olan 29 Ekim Cu

GÜNDEM 3.10.2021 16:57:00 0
29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecek

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası için kayıtların başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan satranç turnuvasına katılmak isteyenlerin 14 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar www.tekirdag.tsf.org.tr adresinden kayıt yaptırabileceğini ifade etti.

 

2 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

 

Çerkezköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilciliği işbirliğiyle 16-17 Ekim tarihlerinde yapılacak olan turnuvanın iki kategoride gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Akay, “Her kategoriye 32 sporcu katılabilecek. A Kategorisine 1600 ve üzeri maksimum ratinge sahip sporcular; B kategorisi ise 1599 ve altındaki maksimum ratinge sahip sporcular katılabilecek” dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLECEK

 

2 gün sürecek olan turnuvada son karşılaşmanın ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenleneceğini söyleyen Belediye Başkanı Akay, A kategorisinde 1’inci olan sporcuya yarım altın, 2’nciye çeyrek altın ve 3’üncüye de gram altın, B kategorisinde ise 1’inciye çeyrek altın, 2’nciye gram altın ve 3’üncüye de yarım gram altın hediye edileceğini, ayrıca, turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalya da verileceğini ifade etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ