Başvurular için son gün 8 Ekim

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından çocuklar ve yetişkinler için düzenlenecek yeni dönem kurs kayıtları başvuruları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada "Kış Okulları ile Mesleki ve Kiş

GÜNDEM 3.10.2021 16:49:00 0
Başvurular için son gün 8 Ekim

Süleymanpaşa Belediyesi’nden kurslarla ilgili yapılan açıklamada, Kültür ve Spor olmak üzere iki kategori altında 14 farklı branşta kurs açılacağı belirtilerek, “Kültür kategorisinde; Keman, Piyano, Gitar, Resim, Halk Oyunları ve Akıl-Zekâ Oyunları olarak 6 branşta eğitim verilecek. Spor kategorisinde ise Karate, Tekvando, Güreş, Tenis, Geleneksel ve Olimpik Okçuluk, Sualtı Sporları ve Satranç olmak üzere 8 farklı branş için kayıt başvurusunda bulunulabilecek” denildi.

 

14 FARKLI KURS AÇILACAK

 

18 yaş ve üzeri yetişkinlere yönelik Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları bünyesinde de yine 14 farklı kurs açılacağı ifade edilen açıklamada “Yeni hobiler edinmek ya da mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar, yabancı dilden el sanatlarına birçok farklı kurstan yararlanabilecek. Bu kurslar arasında; Piyano, Gitar ve Keman gibi müzik kursları, Resim, Tezhip ve Çinicilik gibi el sanatları eğitimleri, Amigurumi (Japon bebek yapım sanatı), İngilizce ve Yunanca Dil eğitimi, Giyim, Diksiyon, Fotoğrafçılık ve İşaret Dili gibi kişisel gelişim kursları ile Pilates/Fitness kursu yer alıyor” bilgisi verildi.

 

MAYIS SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

 

Kış Okulları ile Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları için başvuruların Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr adresinden yapılabileceği ifade edilirken, başvurular için son kayıt tarihinin 8 Ekim 2021 Cuma olarak duyuruldu. Kış Okulları ile Mesleki ve Kişisel Gelişim Kurslarının, 2022 Mayıs sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Erdal AYDIN