Evde Temizlik Hizmetinden bin 636 kişi yararlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında başlattığı Evde Temizlik Hizmetini sürdürüyor. Evde Temizlik Hizmetinden bu zamana kadar bin 636 vatandaş yararlandı.

GÜNDEM 30.09.2021 21:12:00 0
Evde Temizlik Hizmetinden bin 636 kişi yararlandı

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından kendi ihtiyacını karşılayamayan, yalnız yaşayan, kimsesiz, bakıma muhtaç, ekonomik gücü ve beden gücü yetersiz engelli ve yaşlı vatandaşların evlerini ve eşyalarını temizlemek amacıyla başlatılan çalışma kapsamında, temizlik hizmetinin verildiği özel donanımlı 2 adet mobil hizmet aracı içerisinde 3 adet 17 kg yıkama ve kurutma kapasiteli çamaşır makinesi, halı yıkama makinesi, temiz su tankı ve kirli su tankı ile jeneratör ve temizlik malzemeleri ile bulunuyor. Evde Temizlik Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların Alo 153 istek ve şikâyet hattını aramaları ya da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvurması gerektiği belirtildi.

 

BİN 636 VATANDAŞIN EVİ TEMİZLENDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Kurulduğumuz günden bu yana tüm hizmetlerimizi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayata geçiriyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda önemli projeler gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz” dedi. ‘Temiz Evler, Gülümseyen Yüzler’ şiarı ile hayata geçirdikleri Evde Temizlik Hizmetinin de önem verdikleri projelerden biri olduğunu kaydeden Albayrak, proje kapsamında 2016 yılından bugüne kadar bin 636 vatandaşın evde temizlik hizmetinden yararlandığını, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların yanında olmaya, Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ