Vali Yıldırım: Şehitlerimiz en kutsal değerlerimizdir

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Rize Vali Yardımcılığı görevini yürütürken Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan ve göreve başlamasının ardÄ?

GÜNDEM 30.09.2021 20:55:00 0
Vali Yıldırım: Şehitlerimiz en kutsal değerlerimizdir

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Yıldırım’a ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti. Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ile ilçeye ilişkin görüşen Vali Yıldırım, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

 

“ŞEHİTLERİMİZ EN KUTSAL DEĞERLERİMİZDİR”

 

Vali Aziz Yıldırım, Kapaklı’daki ziyaretinin ardından Ergene’de de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. 19.10.1973 tarihinde Kuzey Irak’ta yapılan operasyonda terör örgütleriyle çıkan çatışmada şehit olan P. Onb. İdris Özgür’ün Ergene’deki ailesini ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti. Şehit ailesiyle sohbet eden Yıldırım, “Şehitlerimiz bizim en kutsal değerlerimizdir. Sizler de bize şehidimizin emanetisiniz. Biz her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin fedakarlıkları cesaretleri sayesinde bu kutsal toprakların bizlere vatan olduğunun bilincindeyiz” dedi. Ziyarette Kur’an-ı Kerim okunarak tüm şehitlerimiz için dua edildi.

 

 

SULTAN SÜLEYMAN CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Ergene’deki ziyaretleri kapsamında beraberindekilerle birlikte Velimeşe Mahallesi’nde Özsar Kumaş ve Boya Lim. Şti. CEO’su Osman Sartık tarafından restore ettirilen Sultan Süleyman Camii’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Yıldırım, camiyi gezerek restorasyon süreci ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

 

FABRİKA ZİYARETİ

 

Vali Aziz Yıldırım Ergene 1 OSB içerisinde faaliyette bulunan iç ve dış pazarlara boyalı ve baskılı örme kumaş satan Kasar Dual Tekstil San. A.Ş.yi ziyaret etti. Fabrika Genel Müdürü Abdurrahman Oğuz Bilimli tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında fabrikayı gezerek Genel Müdür Bilimli’den fabrika hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ