Çetin: Doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız

Kapaklı Belediyesi'nde Acil Durum Tatbikatı yapıldı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen tatbikatta, çalan acil durum sireniyle beraber belediye personeli ve vatandaşlar binadan hızla güvenli alana tahliye edildi. BaÅ?

GÜNDEM 29.09.2021 16:37:00 0
Çetin: Doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik kapsamında Kapaklı Belediyesi’nde Acil Durum Tatbikatı gerçekleştirildi. Acil durum sireniyle birlikte personel ve belediye içindeki vatandaşlar hızlıca güvenli alana tahliye edilirken, tatbikatta ambulans ve itfaiye ekipleri de hazır bulundu.

 

 

“HER ZAMAN HAZIRLIKLI VE BİLİNÇLİ OLMALIYIZ”

 

Kapaklı Belediyesi olarak bu yıl ilk kez düzenledikleri tatbikatta acil durumlara karşı nasıl reaksiyon gösterildiğini ölçtüklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tatbikatımızda her daim hazırlıklı ve bilinçli olmamız gerektiğini bir kez daha hep birlikte gördük. Farkındalığımızı artırıp, ekibimizi ve ekipmanlarımızı güçlendirerek bu konuda eğitimlerimize devam edeceğiz. Doğal afetlere karşı daha iyi reaksiyon veren bir belediye olmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Rabbim, her türlü kaza, bela ve afetten ilçemizi ve tüm ülkemizi muhafaza eylesin” dedi.

 

Haber / İrem BANÇO