İşsizlik sorununa çözüm aranıyor

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Malkara Kent Konseyi ve İŞKUR arasında yapılan iş birliği kapsamında işverenler ve iş arayanları buluşturmak amacıyla Gazibey ve Hacıevhat Mahalleleriâ€

GÜNDEM 29.09.2021 16:24:00 0
İşsizlik sorununa çözüm aranıyor

Ziyaretlerde Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Kartal, Gazibey Mahalle Muhtarı Ömer Özlem, Hacıevhat Mahalle Muhtarı Rafet Çıngar ve mahalle sakinleri yer aldı.

 

“İŞ ARAYANLARA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada iş arayanlara ulaşmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “İlçemizde işsizlik sorununa bir nebze olsun katkı sağlayabilmek için Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Malkara Kent Konseyi ve İŞKUR arasında güzel bir iş birliği sağlandı. Yapılan iş birliği kapsamında Malkara Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren 42 firmanın ihtiyaç duyduğu iş gücü talepleri doğrultusunda mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimize bilgilendirmelerde bulunuyoruz. İşsizliğin önemli bir sorun olduğu ilçemizde bu imkânların sunulması sevindirici. Bizler de işverenler ve hemşehrilerimiz arasında köprü olup, kendilerini iş sahibi yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Vatandaşların, işverenlerin ihtiyaç duyduğu iş gücü hakkında Malkara Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Kent Konseyi irtibat noktasını ziyaret edebileceği, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay’dan da konu hakkında detaylı bilgi alabileceği ifade edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ