Harekette Ben De Varım

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında sporun tabana yayılması, hareket bilincinin her yaştan bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve bu alanda bilincin arttırılması amacı ile Avrupa'da çok sayıda farklı et

GÜNDEM 26.09.2021 12:14:00 0
Harekette Ben De Varım

Avrupa Spor Haftası kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından 81 ilde düzenlenen etkinlikler kapsamında Çerkezköy’de de Cumartesi günü ‘Harekette Ben De Varım’ sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

 

 

YÜRÜYÜŞ İLE BAŞLADI

 

Çerkezköy Kent Park’ta düzenlenen etkinlikler yürüyüşle başlarken, yürüyüşe Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran, Çerkezköy Gençlik Merkezi gönüllüler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

 

 

SATRANCIN FAYDALARINA DİKKAT ÇEKTİ

 

Yürüyüşe katılan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, yürüyüşün ardından Kent Park’ta Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikleri incelerken, sporcular da hünerlerini sergiledi. Satranç oynayan sporcularla sohbet eden Kaymakam Duru, satrancın çok fazla faydasının olduğunu belirterek, herkesin hayatından bu aktiviteye yer vermesini tavsiye etti. Hareket konusunda duyarlılık kazandırmak, pandemi sürecinde hareketsiz kalan vatandaşları harekete teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinliklerde karate, güreş ve voleybol sporcularının gösterilerini de izleyen Duru, etkinliklere katılan minik çocuklarla da sohbet etti.  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU