Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi minik misafirlerini ağırlıyor

Edirne'de Cumhuriyetin 95. yılında hizmete açılan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi, minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım

GÜNDEM 23.09.2021 15:42:00 0
Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi minik misafirlerini ağırlıyor

Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin çocukları, 2018 yılında, Cumhuriyetin 95. yılında hizmete açılan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’ni ziyaret etti.

 

PAZARTESİ GÜNLERİ KAPALI

 

Müzeyi çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok önemsediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “İstiyoruz ki çocuklarımız merak etsin, soru sorsun, hayal etsin, yaşayarak ve yaparak öğrensin.Çocuklarımız burada yaparak, yaşayarak ve sorgulayarak öğreniyor. Buraya gelen çocuklarımız soru soruyor, merak ediyor. Sordukları soruların cevabını alıyor. Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi, Pazartesi günleri kapalı. Onun dışında hafta içi 09.00 ile 18.00 saatleri arasında; hafta sonu ise 10.00 ile 18.00 saatleri arası ziyarete açık. Çocuklarımız hem müzeye gezebilir hem de düzenlenen çeşitli atölyelere katılabilir” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA