11 ilçede muhtarlar koordinasyon toplantısı düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinlemek ve bunlara çözüm üretmek amacıyla 11 ilçede Muhtarlar Koordinasyon Toplantıları düzenlendi.

GÜNDEM 20.09.2021 18:49:00 0
11 ilçede muhtarlar koordinasyon toplantısı düzenlendi

Toplantılarda muhtarlar tarafından büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerin daire başkanları ve müdürlerine mahallerindeki çevre düzenleme, yol yapım ve bakım çalışmaları, dere ıslahları, altyapı, tarımsal altyapılar, kırsal kalkınma gibi konularda ihtiyaç ve talepler iletilirken, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili de muhtarlara bilgi verildi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak, çalışmalarımızı katılımcı bir yönetim anlayışı ile gerçekleştiriyoruz. İlçelerde gerçekleştirdiğimiz Muhtarlar Koordinasyon Toplantıları da bu çalışmaların önemli bir ayağını oluşturdu. Toplantılar sayesinde ihtiyaç ve taleplerini yerinde belirlediğimiz mahallelerimize hizmet ve projelerimizi bu yönde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak, Tekirdağ için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

Haber / Yener AKBABA