10 bin metrekare asfalt çalışması yapılacak

Durak Mahallesi'nin ana arterlerinden biri olan İnönü 1 Cadde olmak üzere mahallenin birçok bölgesinde çift kat sathı kaplama çalışmalarının tamamlandığını belirten Lüleburgaz Belediyesi Fen Ä?

GÜNDEM 20.09.2021 15:20:00 0
10 bin metrekare asfalt çalışması yapılacak

Durak Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Fen İşleri Müdürü Mehmet İbrikçi, Durak Mahallesi’nde kaldırım ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollarda reglaj çalışmalarının yapıldığını belirterek, 2021 yılı için 10 bin metre uzunluğunda yol yapımı gerçekleştirileceğini söyledi. İbrikçi, “Durak Mahallesi’nde ring hattı olarak önemli bir bağlantı yolu olan İnönü 1 Cadde’de çalışmalarımızı tamamladık. Durak Mahallesi’yle ilgili 2021 yılı için yaklaşık 10 bin metre civarında bir yol hedefimiz var” diye konuştu. 


“ÖNCELİKLİ AMACIMIZ ANA ARTERLERİ BAĞLAMAK”


Vatandaşların Durak Mahallesi’nde okula ve mahallenin merkezine ulaşmada daha rahat etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden İbrikçi, “Bunu yaparken de öncelikli hedefimiz ana arterlerin birbirleriyle bağlantılarını gerçekleştirmek oldu. İhtiyaç duyulan ara sokaklara gerektiğinde kilit parke yollar da yapıyoruz. Hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Durak Mahallesi’ndeki eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz” ifadelerini kullandı. 


Haber / Erdal AYDIN