Yılda 3 milyon TL tasarruf sağlanacak

Makine parkını güçlendiren Süleymanpaşa Belediyesi'nin belediye bünyesine kazandırdığı konkasör (Taş kırma, eleme makinesi) ile yıllık yaklaşık 3 milyon TL tasarruf edileceği öngörül

GÜNDEM 20.09.2021 15:18:00 0
Yılda 3 milyon TL tasarruf sağlanacak

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Konkasör tesisi ile yol çalışmaları sırasında elde edilen moloz, kilit taş gibi yeniden kullanılamayacak malzemeler geri dönüştürülerek dolgu malzemesi olarak yeniden değerlendirilebilecek. Süleymanpaşa Belediyesi’ne yılda yaklaşık 3 milyon TL tasarruf sağlaması beklenen tesis Süleymanpaşa’nın ihtiyacını karşılamanın yanında, talep edilmesi halinde diğer ilçelere de hizmet verebilecek” denildi. 


DİĞER İLÇELERE DE KATKI SAĞLAYACAK


Belediye makine parkına kazandırılan konkasör tesisi ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de “Süleymanpaşa Belediyemize yıllık 3 Milyon TL gibi bir tasarruf sağlayacak olan konkasör makinemiz (Taş Kırıcı) kadememize ulaştı. Sadece ilçemize değil, ihtiyaç olması halinde diğer ilçelerimize de katkı sağlayacak olan Taş Kırıcı Makinemiz geri dönüşüm konusunda şehrimizi ciddi anlamda rahatlatacak” dedi. 


Haber / İrem BANÇO