Albayrak, 6 ilçedeki çalışmaları inceledi 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Muratlı ve Hayrabolu'da devam eden proje ve yatırımları yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında

GÜNDEM 15.09.2021 17:03:00 0
Albayrak, 6 ilçedeki çalışmaları inceledi 

İnceleme gezilerine Hayrabolu’dan başlayan Başkan Albayrak, yıl sonuna doğru açılışı yapılacak olan Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis Projesi’nde incelemelerde bulundu. Daha sonra Hayrabolu Semt Pazarı’nı ziyaret eden Albayrak, esnaflara hayırlı işler diledi, vatandaşlarla sohbet etti. 


YAPIMI DEVAM EDEN YÜZME HAVUZUNU İNCELEDİ


Hayrabolu'da incelemelerinin ardından Muratlı’ya geçen Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Muratlı Yarı Olimpik yüzme havuzu ve yapımı devam eden Bülent Ecevit Parkı'nda bir takım incelemelerde bulundu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2021 yılında hizmete açacağı en önemli projelerden biri olan Saray Atatürk Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, artık son aşamaya gelen kültür merkezi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


BÜYÜK PROJEYİ İNCELEDİ


Daha sonra Kapaklı'yı ziyaret eden Başkan Albayrak, altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan Erbay ve Çeken Caddelerinde incelemelerde bulundu. Albayrak, ilçe meydanında gerçekleştirilecek proje ile ilgili teknik personelden de bilgi aldı. Kadir Albayrak'ın bir sonraki durağı Çerkezköy oldu. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’e bağlı Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yapımı devam eden altyapı yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'den çalışmaların son durumu ile bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.


SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI


Son olarak Çorlu’yu ziyaret eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’da yapım çalışmaları devam eden; Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu, Ali Osman Çelebi Bulvarı, Trakya Kongre ve Gösteri Merkezini gezerek çalışmaların son durumu ile ilgili incelemelerde bulundu. Ayrıca TESKİ ekipleri tarafından Çorlu’da 7 ayrı noktada eş zamanlı gerçekleştirilen Kısmi İçme Suyu ve Terfi Merkezi inşaatı yapım işi kapsamında hatların düktil font boruyla bağlantı yenilenmesi çalışmalarını TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile birlikte inceleyen Başkan Albayrak, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. 


“PLANLAMALARIMIZI YAPTIK”


İncelemeleri hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak, onlara hak ettikleri hizmeti verebilmek ve Tekirdağ'ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirme adına tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. 11 ilçemizde önemli projeleri hayata geçirdik. Bugün 6 ilçemizde tamamlanan ve devam eden projelerimizi inceledik. Planlamalarımızı yaptık. Altyapıdan üstyapıya, vatandaşlarımıza yeni bir yaşam alanı olacak parklarımızdan kültür merkezlerimize, otobüs terminallerimize kadar tüm projelerimiz, büyük bir hızla devam ediyor. Şimdiye kadar tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz, bundan sonra da hayata geçireceğimiz tüm projelerimiz halkımıza hayırlı olsun. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ için çalışmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak'a inceleme gezilerinde TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Genel Sekreter Yardımcıları Alparslan Kurtoğlu, Metin Pakdil ve Erdin Eral ile ilgili daire başkanları ve diğer yetkililer de eşlik etti.  


Haber / Menşure KARDEŞ