Sanatsal ve sportif faaliyetlerde iş birliği yapacaklar 

Keşan Belediyesi ile Trakya Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgili olarak Keşan Bel

GÜNDEM 15.09.2021 17:01:00 0
Sanatsal ve sportif faaliyetlerde iş birliği yapacaklar 

Protokol, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen tarafından imzalandı.


“ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”


Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgili olarak Keşan Belediyesi ile Trakya Üniversitesi’nin işbirliği içinde çalışacağını belirterek, “Protokolümüz kapsamında Keşan Belediyesi personelimiz üniversitemizin sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak. Başta üniversite öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizin gelişimine katkı sunmak için çalışıyoruz. Gençlerimizin ülkemize yararlı olması için tüm kurumlarımızla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Keşan Belediyesi olarak gençlerimizin gelişimine çok önem veriyor, belediye personelimizin üniversitemizin imkanlarından en iyi şekilde yararlanması için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANACAK 


Protokol gereğince; tiyatro, müzik, sanatsal sergi ve faaliyetler, festival, dans, sportif gösteri, müze gezisi, gezici müze çalışmaları için gerekli çalışmaların yapılacağını ve imkanlar ölçüsünde fiziki mekanların kullanılması için kolaylıklar sağlanacağını kaydeden yetkililer, “Keşan Belediyesince Trakya Üniversitesi akademik personel, idari personel ve öğrencilerinin sörf eğitimlerinden yüzde 50 indirimli olarak faydalanılması sağlanacak. Trakya Üniversitesi’nce Keşan Belediyesi personelinin üniversite bünyesinde bulunan sosyal tesislerinden üniversite personeline uygulanan indirim doğrultusunda faydalandırılması sağlanacak. Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu, Keşan Meslek Yüksekokulu ve İpsala Meslek Yüksekokulu ile Keşan Belediyesi’nin akademik/idari personel ve öğrencileri arasında bilimsel, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi için ortak çalışmalar yapılarak faaliyetlerinin düzenlenmesi sağlanacak. Taraflar arasında sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel alanlarda ortak seminer, konferans ve toplantı düzenlenmesine karşılıklı olarak imkan sağlanacak” dedi. 


“BÖLGE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Başkan Helvacıoğlu, protokol nedeniyle Trakya Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen’e teşekkür etti. Daha sonra söz alan Burak İşçimen ise Keşan Belediyesi ile işbirliğinde bölge için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, verdikleri desteklerden dolayı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.


Haber / İrem BANÇO