Vali Yıldırım, başarılı öğrencileri ağırladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye 2'nciliğini elde eden Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Emre Mumcuğ ve T

GÜNDEM 15.09.2021 16:42:00 0
Vali Yıldırım, başarılı öğrencileri ağırladı

Ziyarette konuşan Vali Aziz Yıldırım, “Bu değerli ödülleri almaya hak kazandıran çalışmaları yaptırtan da öğretmenlerinizdir. Hakikaten öğretmen çok önemli. Yani gençlerimizin yeteneklerini keşfedip, onların ilgi alanlarını görüp, doğru yönlendirdiğimiz zaman işte böyle güzel şeyler ortaya çıkıyor. Bu sadece bir belge değil, sadece bir plaket değil bunun daha sonrası da gelecek. Sizlerin daha güzel çalışmalar yapacağını inşallah gelecekte göreceğiz. İyi ki varsınız.


“SİZ BİZLERDEN DAHA İYİ ŞEYLER YAPACAKSINIZ”


“Hayallerinizin peşinden koşmak, önünüze çıkan engelleri aldırmadan hayallerinizi gerçekleştirmek için gayret edin” diyen Vali Yıldırım, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Gençlerin yapacağı budur. Siz bizlerden daha iyi şeyler yapacaksınız. Sizlerin bizlerden daha iyi şeyler yapma mecburiyetiniz var çünkü dünya çok hızlı gelişiyor. Teknolojide dünyayla yarışan bir ülke olabilmemiz için sizlere çok iş düşüyor. Bu yüzden sizlere çok ihtiyacımız var. Sizin gibi ufku açık, dimağı temiz, gayret eden, vatanını milletini seven, gerek kendisi gerek ülkesi gerek insanlık için bir yapabilen gençlere ihtiyacımız var” Vali Yıldırım, konuşmasının ardından öğrencilere hediyelerini takdim etti.


VALİ YILDIRIM’IN İSMİNİ KOD DİLİNE ÇEVİRDİLER 


Ardından Tekirdağ Belediyesi Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi Proje öğrencileri “Siber Güvenlik Bilinçlendirme Hareketi” Projelerini temsilen Vali Aziz Yıldırım’ın ismini siber kod diline (binary alphabet) çevirerek hediye ettiler.


Haber / İrem BANÇO