Başkan Albayrak, kooperatif başkanlarının taleplerini dinledi

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) kapsamında hizmet veren şehir içi toplu taşıma kooperatiflerinin başkanları ile bir araya gelen Tek

GÜNDEM 15.09.2021 16:39:00 0
Başkan Albayrak, kooperatif başkanlarının taleplerini dinledi

Süleymanpaşa’da düzenlenen programa Başkan Kadir Albayrak ve kooperatif başkanlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal ile Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral da katıldı. Toplantıda, toplu taşıma araçları ile ilgili vatandaşlara daha iyi bir toplu taşıma hizmeti verilebilmesi noktasında, araç içi yolcu hareketliliğinin takibi, toplu taşıma araç şoförlerinin vatandaş diyalogları ve kılık kıyafetleri ile toplu taşıma esnafının talepleri gibi konular da masaya yatırıldı. 


“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplu taşıma hizmetini vatandaşlara en iyi şekilde verebilme konusunda kooperatif temsilcileri ile bir araya geldiklerini ifade etti. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa her alanda en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Albayrak, “Ulaşım da bu alanlardan bir tanesi. Vatandaşlarımızın il genelinde pandeminin devam ettiği bu dönemde daha sağlıklı, hijyenik, güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk edebilmesinin sağlanması için TETUS (Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi) kapsamında hizmet veren toplu taşıma kooperariflerimizle bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Kooperatif başkanlarının taleplerini dinlediklerini söyleyen Albayrak, vatandaşları hizmetin en iyisi ile buluşturmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU