Sporculardan Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Güreş ve Satranç sporcuları, Kulüp Başkanı M. Şahin Yılmaz, Kulüp Yöneticisi Beytullah Coşkun, Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Öm?

SPOR 14.09.2021 18:06:00 0
Sporculardan Başkan Akay

Ziyarette konuşan Satranç Antrenörü Remzi Yakut, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç sporcularının 27 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’na katıldıklarını, şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız Efe Yalçınkaya’nın 6’ncı, Ege Yiğit Çelik’in de 12’nci olduğunu ve 2 sporcunun 12 Yaş Genel kategorisinde Milli Takım Havuzuna girmeyi başardığını belirtti. 


“ÇERKEZKÖY’Ü BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER”


Bu yıl 669’uncusu düzenlenen Tarihi Antalya Elmalı Yeşil Yayla Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinde sporcuları Caner Arslan ve Ömer Koçer’in Çerkezköy’ü başarıyla temsil ettiğini belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz da “Minik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Ömer Koçer ve Teşvik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Caner Arslan kategorilerinde 2’nci oldular. Kentimizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcularımız, Çerkezköy’e iki adet gümüş madalya ile döndüler. Sporun her dalında bizden hiçbir zaman desteklerinizi esirgemediğiniz için kulübümüz sporcuları ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi. 


BAŞARILARI BİZLERİ GURURLANDIRDI


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Ben de bu vesile ile çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 


Haber / Yener AKBABA