Gönül Elçileri'nden okullara ziyaret

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gönül Elçileri ekipleri, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçede faaliyet göstere

GÜNDEM 10.09.2021 17:24:00 0
Gönül Elçileri

Ziyaretlere Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ile başlayan Gönül Elçileri, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla ziyaretinin ardından okul ziyaretlerini sürdüren ekipler, Süleymanpaşa’da bulunan anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselere giderek Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in selamlarını ve hayırlı bir eğitim-öğretim yılı dileklerini iletiyor.

 

TÜM OKULLAR ZİYARET EDİLECEK

 

Okul müdürlerinin misafiri olan Gönül Elçileri, okulların belediyeden beklenti ve taleplerini de dinleyerek not alıyor ve ilgili birimlere iletiyor. Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuyla ilgili açıklamada, ilçe sınırları içinde bulunan tüm okulların kısa süre içinde ziyaret edileceği, talep ve beklentilerin en kısa sürede karşılanabilmesi için çalışmalar yürütüleceği ifade edildi.

 

Haber / Yener AKBABA