Yeni eğitim öğretim yılının ilk kaydını Rektör Tabakoğlu yaptı

Trakya Üniversitesi'nde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk kaydını Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu gerçekleştirdi. Trakya Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler için online kayıt

GÜNDEM 8.09.2021 19:30:00 0
Yeni eğitim öğretim yılının ilk kaydını Rektör Tabakoğlu yaptı

Aileleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Kayıt Merkezi’ne gelen öğrencileri Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç karşıladı.  Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ilk öğrenci kaydını, Tıp Fakültesini dereceyle kazanan, Trakya Üniversitesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve Eşi Dr. Öğr. Üyesi Ayten Üstündağ’ın oğulları Kaan Üstündağ için yaptı. Rektör Tabakoğlu “Bu kayıt; bizim aidiyeti çok yüksek bir kurum olduğumuzun en önemli göstergesi. Kıymetli Hocalarımızın evladı Kaan Üstündağ, çok yüksek bir puanla, ilk tercihi olan, anne ve babasının yıllardır hizmet ettiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşti. Kendilerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Uluslararası akredite bir fakültede eğitim göreceği ve tecrübe kazanacağı için gururluyuz. Evladımız Kaan’ın ardından yine değerli çalışanlarımızın evlatlarının kayıtlarıyla devam edeceğiz” dedi.

 

“GURUR VE MUTLULUK KAYNAĞI”

 

Trakya Üniversitesi ve Tıp Fakültesinin eğitim-öğretim açısından ülkemizin en güçlü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Üstündağ ise “22 yıldır Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapıyorum. Evladımızın birinci tercihle buraya yerleşmesi bizim için de bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Umarım eğitim süreci de hem ailemiz için hem ülkemiz için hem de insanlık için güzel sonuçlar doğurur” dedi. Kaan Üstündağ’ın kayıt işlemlerini tamamlayan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan İnal’ın Makine Mühendisliği bölümünü kazanan oğlu Çağkan İnal, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Dr. Hasan Ali Cengiz’in Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazanan kızı Gülcesu Cengiz ve Güvenlik Görevlisi Ersin Biçer’in Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne yerleşen kızı Dilara Biçen’in kaydını da gerçekleştirdi.

 

Haber / Buse SERİN