Helvacıoğlu: Zabıtamız şehrimizin güven itibarıdır

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün organizasyonunda Zabıta Teşkilatı'nın 195. kuruluş yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Hel

GÜNDEM 7.09.2021 17:22:00 0
Helvacıoğlu: Zabıtamız şehrimizin güven itibarıdır

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Günsal, Tahir Özçınar, siyasi parti temsilcileri, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, Keşan Belediye, kurum amirleri, Meclis üyeleri ve belediye birim amirleri katıldı.

 

“HER GEÇEN GÜN HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRIYORUZ”

 

Törende ilk olarak Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, ardından Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Program Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti. Zabıta Teşkilatı’nın 195. kuruluş yıldönümü olduğunu belirten Yılmaz, “Keşan Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü olarak, personel yapımızı sürekli dinamik tutan bir anlayış ile her geçen gün hizmet kalitemizi artırarak, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kanunların ve yönetmeliklerin bize vermiş olduğu yetki çerçevesinde görevimizi sürdürmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

“BÜYÜK AİLEMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI”

 

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, yaptığı konuşmada, “Ülkemizde; polis teşkilatımız, jandarmamız ne kadar önemliyse zabıtamız da bir o kadar önemli bir göreve sahiptir. Zabıtamız şehrimizin güven itibarıdır. Bizim nazarımızda zabıtalarımız, daha da yaşanabilir bir Keşan için gayret gösteren kahramanlardır. Keşan Belediyesi olarak bizler çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. Zabıta personelimiz de Keşan için canla başla çalışan büyük ailemizin önemli bir parçası. Pandemi döneminde gece-gündüz çalışmaları takdire şayan. Sağlık çalışanlarımız nasıl Keşan’ımızda önemli, kıymetli oldular ise zabıtamız da emniyetimiz de onlar kadar kıymetliydi. Belediyenin varlığı hissediliyorsa bunda zabıtamızın payı büyüktür. Zabıtamız; halkla belediye arasında bir sevgi ve güven köprüsüdür. Pandemiyle beraber son 2,5 yıldır zabıtalarımızın öz verisini ben takdirle alkışlıyorum. Zabıtalarımızın ne kadar çalıştıklarına şahidim. Bu anlamda; zabıtamız sadece ceza kesen bir birim değil, vatandaşımızın, huzuru, sağlığı ve güvenliği için çok önemli işlere imza attan bir kuruluştur” dedi. Törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Haber / Erdal AYDIN