Kırklareli Defterdarı Durusoy'u ziyaret ettiler

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Defterdarı Mehmet Durusoy'u ziyaret etti.

GÜNDEM 6.09.2021 19:34:00 0
Kırklareli Defterdarı Durusoy

Kırklareli’nin sanayi, ticari ve ekonomik konularının konuşulduğu ziyaretle ilgili açıklamada bulunan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bunun için de kurum ve kuruluşlarla her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ”

 

Kırklareli Defterdarı Mehmet Durusoy da, kayıt dışı ekonominin azaltılması kapsamında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kırklareli’ndeki önemine değindi ve odanın faaliyetlerinde ve oda üyeleri için gerekli çalışmalarda defterdarlık olarak üzerlerine düşen görevlere hazır olduğunu ifade etti.

 

Haber / Erdal AYDIN