Kapalı tenis kortunda çalışmalar sürüyor

İlçenin farklı noktalarında devam eden üstyapı ve altyapı çalışmaları ile kapalı tenis kortu yapım çalışmalarını inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Üstyapı ve a

GÜNDEM 3.09.2021 18:43:00 0
Kapalı tenis kortunda çalışmalar sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçe genelindeki çalışmaları inceledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Çetin, çalışmalarında kolaylıklar da diledi.

 

“ALTYAPISI SORUNSUZ BİR HALE GELECEK”

 

İlk olarak Hürriyet Caddesi ile Canbazlar Caddesi’nde başlatılan altyapı yenileme çalışmalarını inceleyen Çetin, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İlçenin önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Çetin, “Canbazlar Caddemizi altyapısı sorunsuz bir hale getirip ardından kaldırım, yol, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarıyla kentimize yakışır modern bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“DEĞER KATACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

 

Daha sonra Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi ve Birlik Caddesi’nde süren çalışmaları inceleyen Başkan Çetin, söz konusu alanlarda 3 okulun bulunduğuna dikkat çekerek, “Beton yol ve yaya kaldırımı yapım çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin okullarına güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.  Altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından Mustafa Çetin, kapalı tenis kortu yapımını inceledi. “Üstyapı ve altyapı çalışmalarımızın yanı sıra kentimize değer katacak projeleri de bir bir hayata geçiriyoruz” diyen Mustafa Çetin, “Seyfettin-Nazmiye Koçak Ortaokulu yanında bulunan alanda 21*36 metre ölçülerinde kapalı tenis kortu yapım çalışmalarımız hızla sürüyor. Kısa süre içerisinde tenis kortumuzu gençlerimizin ve vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA