Streetball Turnuvası sona erdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen 3'üncü Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Streetball Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Streetball Turnuvası'nd

GÜNDEM 1.09.2021 15:02:00 0
Streetball Turnuvası sona erdi

Çerkezköy Belediyesi 3’üncü Kültür ve Sanat Festivali, 28 Ağustos Cumartesi günü Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce yapılan Streetball Turnuvası ile başladı.

 

 

52 TAKIM KATILDI

 

Küçük Kadınlar, Küçük Erkekler, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler ve Büyük Erkekler olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilen Streetball Turnuvası’na toplam 52 takım katıldı. 3 gün süren turnuvada kategorilerinde dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Belediye Meclis Üyesi Gökay Keleşoğlu ve Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Özaltındiş tarafından takdim edildi.

 

POTANIN ARILARI 1’İNCİ OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası’nda Küçük Kadınlar kategorisinde Potanın Arıları 1’inci olurken; Wıxınlar 2’nci oldu. Küçük Erkekler kategorisinde ise 1’inci Çorlu Gençlerbirliği B Takımı, 2’nci ise Çorlu Gençlerbirliği A Takımı oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde 1’inci Kara Ambar Kamyoncular Derneği, 2’nci ise Haddini Bilbao olurken; Genç Erkekler kategorisinde ise Naturel 41 1’inci, Özel Seri 2’nci oldu. Büyük Erkekler kategorisinde ise Best Güvenlik 1’inci, Karadelik ise 2’nci oldu. Turnuvada görev alan hakemler Şaban Akgün, Can Yanar, Ali Salih İnci, Gürhan Soysal ve Hakan Çiftçi’ye de Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Haber / Menşure KARDEŞ