Başkan Sarıkurt: Milli Bayramlarımızı çok özledik

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da tören ve etkinliklerle kutlandı. Genç sanatçı Aleyna Tilki'nin sahne aldığı 30 Ağustos özel ko

GÜNDEM 31.08.2021 20:12:00 0
Başkan Sarıkurt: Milli Bayramlarımızı çok özledik

Çorlu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen özel konserde sanatçı Aleyna Tilki sahne aldı. Konser öncesi konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, pandemi sebebiyle bayramların kısıtlı şekilde kutlanmasının ardından nihayet 30 Ağustos’un büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.

 

“OMUZ OMUZA SAVAŞAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇ UNUTMAYALIM”

 

Tüm Çorluluların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Sarıkurt, “Atatürk sevdalısı, kalpleri vatan ve cumhuriyet sevgisiyle atan kıymetli Çorlulular; 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlarken ‘Bağımsızlık, uğruna ölmesini bilen toplumların hakkıdır.’ sözüne olan inancıyla Büyük Taarruz’u başlatan ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zaferi kazanan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve cephede omuz omuza savaşan şehitlerimizi hiç unutmayalım. İçtiğimiz andı aklımızdan çıkarmadan; Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam edelim” ifadelerini kullandı.

 

“ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

 

Çağımızda artık zaferlerin ilimde, fende, eğitimde ve sahada akıl gücüyle kazanıldığını kaydeden Sarıkurt, “Ancak çalışırsak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarırsak atalarımıza, şehitlerimize layık olabileceğimizi çok iyi anlayalım. Bu güzel vatan bizim, ona hep birlikte sahip çıkalım. Bu coşkuyu gerçekten çok özledik. Millî bayramlarımızı çok özledik. Sizden bir ricam var; bundan sonra bayramlarımızı birlikte kutlamaya devam etmemiz için bir an önce aşılarımızı olmayı ihmal etmeyelim. Günebakanların, bereketli toprakların, emeğin, alın terinin kenti Çorlu’muzda yaşayan kıymetli hemşehrilerim! İyi ki geldiniz, iyi ki buradasınız, iyi ki bu akşam bir aradayız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

MÜZİK DOLU SAATLER

 

Sarıkurt’un konuşmasının ardından sevilen genç sanatçı Aleyna Tilki, sahneye çıkarak canlı performansı ile Çorlulu müzikseverlere güzel bir gece yaşattı. Binlerce kişi tek bir ağızdan Aleyna Tilki’nin şarkılarına eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ