Kazak Gölü'nde ünlü sanatçılar sahne aldı

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Kazak Gölü Festivali'nin ikinci gününde ünlü sanatçılar Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli sahne aldı. Ünlü şarkıcılar, alanı dolduran yaklaşık on bin vatandaÅ?

GÜNDEM 30.08.2021 17:11:00 0
Kazak Gölü

2. Kazak Gölü Festivali; el sanatları sergisinden yazar söyleşilerine, çocuk etkinliklerinden itfaiye eğitimine, spor müsabakalarından koşu yarışlarına kadar birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

 

FİNAL MÜSABAKALARI OYNANDI

 

Festivalin ikinci gününde 2019 yılında düzenlenen 2.Kapaklı Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya gelen yazar Sinan Yağmur, Kazak Gölü Kır Bahçesi’nde düzenlenen söyleşi ve imza etkinliğinde bir kez daha okurlarıyla buluştu. Söyleşinin ardından festivalde çocuklara özel etkinlikler düzenlendi. Plaj Voleybolu final müsabakalarının da oynandığı festivalin ikinci gününde halk oyunları ekibi de sahne aldı.

 

SAKSI VE TOPRAK HEDİYE EDİLDİ

 

Kapaklı Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından festival alanına tanıtım standı kuruldu. Vatandaşlara Sıfır Atık projesi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Kapaklı Belediyesi’nin 27 aylık süreçte sıfır atık konusunda yaptığı çalışmaların vatandaşlara anlatıldığı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Eğitimlerin de verildiği stantta vatandaşlara saksı, toprak ve çeşitli hediyeler verildi.

 

 

 

 

GÜLİZ AYLA VE MUSTAFA CECELİ UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

Festivalin ikinci akşamında sahneye ünlü şarkıcılar Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli çıktı. Sevilen şarkılarını Kapaklılılar için seslendiren şarkıcılar, alanı dolduran vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı. Konserlerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, şarkıcı Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli’ye şilt ve çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA