Kapaklı Meclisi, 16 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı Çarşamba günü saat 14.00'da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salon

GÜNDEM 30.08.2021 15:39:00 0
Kapaklı Meclisi, 16 gündem maddesini görüşecek

Açılış ve yoklamanın ardından toplantının ilk gündem maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Dolu Kadro Değişikliği konulu yazısı görüşülecek. İlgili gündem maddesinin görüşülmesinin ardından toplantı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi 1202 ada 35 parselde bulunan 48,88 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısı görüşülecek. Daha sonra sırasıyla; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Bahçelievler Mahallesi 1079 ada 2 parselde bulunan 17,00 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün İnönü Mahallesi 900 ada 16 parselde bulunan 3,00 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Dolu Kadro Değişikliği konulu yazısı görüşülecek.

EK BÜTÇE KONUSU GÖRÜŞÜLECEK

Toplantının 6’ncı gündem maddesinde ise İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Dolu Kadro Değişikliği konulu yazısı görüşülecek. İlgili gündem maddesinin görüşülmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Ek Bütçe konulu yazısına istinaden Kapaklı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün bütçe tertiplerine mahalli idareler bütçe ve muhasebe yönetmeliğinin 37. Maddesine istinaden ek bütçe yapılması konusu görüşülecek.

 

BÜTÇE İÇİ İŞLETME ÜCRET TARİFESİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Daha sonra Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Bütçe İçi İşletme Ücret Tarifesi konulu yazısı görüşülecek. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Boş Kadro Değişiklik Cetveli konulu yazısı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Tam Zamanlı Sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan 1 adet Teknikerin Çalışma Ücretinin belirlenmesi konulu yazısının görüşülmesinin ardından, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Şehit Komiser Yardımcısı Erdem Uçar’ın adının Kapaklı’daki parklardan birine verilmesi konulu yazısı görüşülecek.

 

İMAR KOMİSYONU’NUN KARARI GÖRÜŞÜLECEK

 

Gündemin 12’nci maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Kazım Karabekir Mahallesi 475 ada 24 parselde bulunan 213,97 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısı görüşülecek. Ardından, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün sıcak asfalt yol, parke taş yol ve kaldırım yapım işi için İller Bankası A.Ş’den ek kredi kullanılması konulu yazısı, Kapaklı Karaağaç Mahallesi Sanayi Alanı Uygulama İmar Planı Revizyonu Plan Notu değişikliği konusunda İmar Komisyonu’nun almış olduğu karar ve Karaağaç Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nin yanında bulunan park alanına isim verilmesi konusunda İmar Komisyonu’nun almış olduğu karar görüşülecek. Gündemin son maddesinde ise Şehit Er Rıdvan Sağdıç isminin Karaağaç Mahallesi’nde herhangi bir cadde, sokak veya parka verilmesi konusunda İmar Komisyonu’nun almış olduğu karar görüşülecek.

 

Haber / Buse SERİN