Kapaklı'da festival coşkusu

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kazak Gölü Festivali, cumartesi günü bisiklet yarışı ile başlarken, belediye önünden başlayan yarışın startını Kapaklı Belediye Başk

GÜNDEM 29.08.2021 18:10:00 0
Kapaklı

Pınar Bulvarı, Mithatpaşa Caddesi güzergahı üzerinden Kazak Gölü’nde sona eren yarışa katılanları ve dereceye girenleri tebrik eden Başkan Mustafa Çetin, “Kentimizde bir farkındalığı ortaya koymaya, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Sporun her branşında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Katılımlarınızda dolayı tüm sporculara teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

 

Bisiklet yarışının ardından Kazak Gölü’nde Uçurtma Şenliği düzenlenirken, Başkan Çetin de etkinlikte çocuklarla birlikte uçurma uçurdu. Festival kapsamında el sanatları sergisi de açıldı.

 

 

YAZAR AHMET ŞERİF İZGÖREN OKURLARIYA BİR ARAYA GELDİ

 

Saat 15.00’da da yazar Ahmet Şerif İzgören söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla buluştu. İzgören’in konuşmasının ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İzgören’ katılımlarından dolayı teşekkür ederek şilt ve çiçek takdim etti. Söyleşinin ardından yazar İzgören, okurları için kitaplarını imzaladı. Festivalin ilk gününde çocuklar için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocuklar, Bubble Show ve Jonglör gösterisi ile gönüllerince eğlendi.

 

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

 

Kazak Gölü’nde düzenlenen etkinliklerin ardından festival heyecanı Kapaklı Stadyumu’nda devam etti. Futbol, voleybol, basketbol, satranç, boks, güreş, tekvando, halk oyunları, spora başlama, jimnastik ve masa tenisi olmak üzere 12 branşta düzenlenen ve 2 bine yakın öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Okulları’na katılan öğrencilere Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından başarı belgeleri verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU