Karakoç, 25 gün sonra taburcu oldu

Milliyetçi Hareket Partisi MYK eski Üyesi, İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Erdem Karakoç, 25 gündür tedavi gördüğü Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 27 Ağustos Cuma gün

GÜNDEM 27.08.2021 19:13:00 0
Karakoç, 25 gün sonra taburcu oldu

Tedavi sürecinin ilk gününden taburcu sürecine kadar gönüldaşlarının ziyaretçi akınına uğrayan Erdem Karakoç’un tedavi sürecini yakından takip eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de, bu süreçte 3 kez Karakoç’u arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Zorlu hastane sürecinde telefon ve ziyaretçi akınına uğrayan Erdem Karakoç, “Bu süreçte ziyaretleriyle beni bir an yalnız bırakmayan ülkücü hareketin vefalı insanlarına, gönül dostlarıma, arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Tedavim sürecinde hastane yönetiminden doktorlarına, hastanenin çalışanlarına, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

25 GÜN SONRA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

 

Cuma günü taburcu olan Erdem Karakoç, ‘Tedavi sonrası Eğitim Araştırmadan Ataköy’e’ notunu paylaşarak gönüldaşlarına alışkın oldukları mesajı 25 gün sonra resmi sosyal medya hesabı üzerinden verdi.  Hastalığı süresince Karakoç’u MHP milletvekilleri, belediye başkanları, parti yöneticileri ve ülkücüler biran olsun yalnız bırakmadı.  

 

Haber / Şaban KARDEŞ