"Herkesi aşıya davet ediyoruz"

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) yönetimi tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen aşı kampanyası ilgi gördü. Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, ?

GÜNDEM 26.08.2021 19:16:00 0

Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında, Keşan TSO hizmet binasında düzenlenen aşı kampanyasında görevli sağlık personelleri ve aşı olan vatandaşları ziyaret etti.

 

“TEK ÇARE AŞI”

 

Aşı kampanyası hakkında açıklamada bulunan Arıkan, "Pandemiye karşı en büyük tedbirimiz olan aşılama çalışmasını, İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ile odamızda gerçekleştirdik. Ülke genelinde yaklaşık 17 aydır pandemi ile uğraşıyoruz. Aşılama çalışmaları şuan gayet iyi gidiyor. 18 yaş ve üzeri aşılama seviyesinde yüzde 75'e vardık. Keşan TSO olarak oda üyelerimiz, çalışanları ve yakınlarına randevusuz bir şekilde aşı olmalarına imkan tanıdık. Aşı olmayan herkesi aşı olmaya davet ediyoruz. Ailemizi, yakınlarımızı ve işletmelerimizi korumanın tek çaresi aşı" dedi.

 

“LÜTFEN AŞIMIZI OLALIM”

 

Orkun Özkaya da, yaz sezonunun sonuna gelindiğini kaydederek, "Bundan sonra artık kapalı ortamlara girmeye başlayacağız. Bu anlamda eskiye dönmemek, işyerlerimizin kapanmaması, sağlıklı bir şekilde çalışmak için herkesi aşıya davet ediyoruz. Aşı kampanyamıza destek veren herkese teşekkürler. Lütfen aşımızı olalım" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ