İkinci dönem kursları 3 Eylül'de sona erecek

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 560 kursiyerin katılımıyla 7'ncisi düzenlenen Yaz Spor Okullarında 2. Dönem kursları devam ediyor. Belediye BaşkanÄ?

GÜNDEM 26.08.2021 18:24:00 0
İkinci dönem kursları 3 Eylül

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarının 2’nci dönemi futbol, basketbol, kort tenis, masa tenisi, güreş, halk oyunları, voleybol, okçuluk, işaret dili, satranç, kick boks, badminton ve karate eğitimleri ile sürüyor.

 

560 KURSİYER KAYIT YAPTIRDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve 560 kursiyerin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulları iki dönem halinde yapılıyor. Yaz Spor Okullarımızın 1. Dönemi 26 Temmuz Pazartesi günü başladı ve 13 Ağustos Cuma günü sona erdi. 16 Ağustos Pazartesi günü başlayan 2. dönem kurslarımız ise 3 Eylül Cuma günü sona erecek. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz ve konusunda uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin verildiği yaz spor okullarımızda futbol, basketbol, masa tenisi, güreş, halk oyunları, voleybol, okçuluk, kick boks, badminton ve karate kursları 29 Ekim Spor Kompleksimizde; kort tenis kursu Tepe Piknik Alanı Tenis Sahasında; işaret dili kursumuz Belediye Hizmet Binamızda, satranç kursumuz ise Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimizde veriliyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN