Albayrak, Çukuryurt sakinleri ile buluştu

Saray Çukuryurt Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Mahallemize yapacağımız hizmetlerimizin kararlarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra

GÜNDEM 25.08.2021 16:17:00 0
Albayrak, Çukuryurt sakinleri ile buluştu

Toplantıda Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral ve Metin Pakdil, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Saray Belediyesi başkan yardımcıları, Çukuryurt Mahalle Muhtarı Ersun Tunçel ve vatandaşlar yer aldı.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

 

Başkan Albayrak, toplantıda büyükşehir belediyesinin yatırım, hizmet ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Albayrak, "Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında hiçbir ayrım gözetmeden herkese eşit bir şekilde hizmet etmek vardır. Biz de çalışmalarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Bugün TESKİ Genel Müdürümüz ve Büyükşehir Belediyemizin daire başkanları ile siz Çukuryurtlularla birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Mahallemize yapacağımız hizmetlerimizin kararlarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siz değerli vatandaşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Tekirdağ için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İSTEK VE ÖNERİLERİNİ SUNDULAR

 

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ise Çukuryurt'ta yapılan toplantının çok yararlı olduğunu belirterek Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi, Saray Belediyesi ve TESKİ'nin üst yönetimi ile daire başkanlarına yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili istek ve önerilerini sundular.

 

Haber / Buse SERİN