"Çerkezköy daha güzel olsun diye çalışmaya devam edeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, bugün Teksif Sendikası, Türk Metal Sendikası, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğ

GÜNDEM 24.08.2021 18:17:00 0

İlk olarak partisinin Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Yüceer, İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve partililer tarafından karşılandı. Bir süre partililerle görüşen Milletvekili Yüceer, partililerle birlikte ülke gündemini değerlendirdi.
 

TEKSİF’İ ZİYARET ETTİ
 

Çerkezköy programı kapsamında İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve partililerle birlikte Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan'ı ziyaret eden Yüceer, bir sanayi kenti olan Çerkezköy’de sendikaların çalışmaları hakkında bilgi alırken, işçilerin sorunlarıyla ilgili de Türkkan’la fikir alışverişinde bulundu.
 

İŞÇİLERİN SORUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI
 

Ziyaretlerini Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi ile sürdüren Yüceer, TMS Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak ile görüştü. İşçilerin sorunları ve sendika faaliyetleri hakkında bilgi alan Yüceer, sendikanın taleplerini de dinledi.



 

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NE ZİYARET
 

Milletvekili Yüceer’in beraberindeki partililerle birlikte bir sonraki durağı ise Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi oldu. Şube Başkanı Dündar Orhan ile görüşen Yüceer, dernek çalışmaları hakkında bilgi alırken, ülke gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.


 

“SEVGİ HER ENGELİ AŞAR”
 

Çerkezköy’deki ziyaretleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’ı da ziyaret eden Yüceer, özel vatandaşların yaşadıkları sorunları ve beklentilerini dinledi. Özel vatandaşların her zaman yanında olduklarını, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyen Milletvekili Candan Yüceer, “Sevgi, her engele aşar. Engelsiz bir dünya temenni ediyoruz” dedi. Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Demirkıran ve dernek üyeleriyle de bir araya gelen Milletvekili Yüceer, dernek üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.


 

“HEP BERABER ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 

Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy programı kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’ni de ziyaret ederek Şube Başkanı Nigar Soyak ve dernek üyeleriyle görüştü. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacıyla çalıştığını dile getiren Yüceer, “Bu amaç uğruna hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay'ı da ziyaret ederek hem dernek çalışmaları hakkında bilgi alan hem de sorun ve talepleri dinleyen Yüceer, ‘Çerkezköy daha güzel olsun’ diye hep beraber çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

“KAN BAĞIŞI CAN KURTARIR”
 

Türk Kızılayı Derneği Çerkezköy Şubesi’ni de ziyaret ederek Şube Başkanı Hasan Karaca ile görüşen Yüceer, Kızılay’ın Çerkezköy’de yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kan bağışının önemine dikkat çeken ve vatandaşlara kan bağışı konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulunan Yüceer, “Kan bağışı, can kurtarır” dedi. Milletvekili Yüceer, son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanlığı’na seçilen Daimi Tavan’ı ziyaret etti. Tavan’a yeni döneminde başarılar dileyen Yüceer, Çerkezköy’deki emlak sektörü ile emlakçıların sorun ve talepleri hakkında Daimi Tavan’dan bilgi aldı.
 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU