İYİ Parti Edirne'den Meriç'e ziyaret

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı, ilçe ve köy gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda heyet, Meriç'te birtakım ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Ekrem Demir, ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek

GÜNDEM 24.08.2021 15:52:00 0
İYİ Parti Edirne

İYİ Parti Meriç İlçe Yönetimi ile birlikte vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen İYİ Parti Edirne il başkanı Ekrem Demir, "Meriç ilçemizde hemşerilerimizin sıkıntılarını dinleyerek, gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. İpsala Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci Ünsal başkanlığında Meriç İlçe Başkanımız Sayın Ömer Ergin, il divan kurulu başkanlarımız ile ilçe yönetim kurulu üyelerimiz organizasyonlarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek, taleplerini aldık” dedi.
 

“İKTİDARA MİLLETİMİZ İLE BİRLİKTE GELECEĞİZ”
 

“Her zaman söylediğimiz gibi dertleri ve sorunları hep beraber çözeceğiz” diyen Demir, “Ülkeyi hep beraber yöneteceğiz. İktidara milletimiz ile birlikte geleceğiz. Hiçbir güç ve kuvvet bizi bu haklı davamızdan geri çeviremez. Emekleri ve üstün gayretleri için çok kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci Ünsal ve İlçe Başkanımız Sayın Ömer Ergin başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkürler ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Haber / Yener AKBABA