Afet bölgelerine kırtasiye yardımı

Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği'nin (SARDOS) 7 Ağustos tarihinde yangından etkilenen bölgelere başlattığı yardım kampanyası sona erdi. Muğla'nın Milas Belediyesi ile iletişime geçilip gerekli

GÜNDEM 24.08.2021 14:36:00 0
Afet bölgelerine kırtasiye yardımı

SARDOS Derneği, bir süre önce yangın felaketi sonrasında yangın bölgesinde mağdur olan çocuklara, yeni eğitim öğretim döneminde destek olunması amacıyla kırtasiye yardımı kampanyası başlatmıştı.
 

“HALKIMIZIN YÜREĞİNE DOKUNMAK İÇİN ÇABA HARCADIK”
 

Keşan SARDOS Derneği’nden yapılan açıklamada, “Dernek olarak bizler, topluluk olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana kan bağışı, organ bağışı, kullanım fazlası eşya kampanyası gibi birçok konuda halkımızın yüreğine dokunmak için çaba harcadık. Asli kuruluş amacımızı zaten yerine getirmek zorundayız. Bunun dışında kültürel, sosyal ve toplumsal konularda da klasik bir sivil toplum kuruluşunun sınırlarının dışına çıktık. Bugün de yaşadığımız bu acı olayda az da olsa yanan yüreklere imkanlarımız ölçüsünde merhem olmaya çalıştık. Dernek üyemiz Ayhan Altındiş'in koordinesinde, bir ilkokul öğrencisinin ihtiyacını karşılayacak içerisinin muhteviyatı tam dolu 93 okul çantasını ayrıca defter, kalem, silgi, sulu boya, pastel boya, abaküs, matara, hikâye kitabı, boyama kitabı gibi 2400 farklı kalemde malzeme ile 50 adet Nutuk kitabını Milas Belediyesi'ne koordine ederek gönderdik. Bu anlamlı kampanyamıza destek olan kuruluş, işletme, şahıs ve kıymetli SARDOS Derneği üyelerimize yürekten teşekkürlerimizi sunarız. Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgesinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.
 

Haber / Menşure KARDEŞ