Turnuvanın kazananı Kapaklı Sitespor oldu

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen U-14 Yaz Futbol Turnuvası sona erdi. Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kartalspor takımları ile Çerkezköy'den Çerkezgücüspor, Saray'dan Marmaraspor takımları

GÜNDEM 23.08.2021 16:47:00 0
Turnuvanın kazananı Kapaklı Sitespor oldu

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği U-14 Yaz Futbol Turnuvası tamamlandı.
 

ÇERKEZKÖY TEMSİLCİSİ 2’NCİ SIRADA BİTİRDİ
 

Turnuvanın son gününde Kapaklı Sitespor, Saray temsilcisi Marmaraspor’u 6-2 mağlup ederek 10 puana ulaştı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Kapaklıspor ise Çerkezköy temsilcisi Çerkezgücüspor’u son maçta 3-0 mağlup ederek 9 puana ulaştı ve turnuvayı ikinci sırada bitirdi.
 

“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak kültür, sanat ve sportif alanlarda birçok faaliyeti hayata geçiriyoruz. Gençlerimizi önemsiyor, her alanda yanlarında ve destekçileri oluyoruz. Kentimize 6 halı saha ve 6 basketbol sahası kazandırdık. Tenis kortumuz yakın zamanda faaliyete geçecek. Kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu da kentimize kazandıracağız. Kapaklı’da gençlerimize sahip çıkmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

KUPALAR TAKDİM EDİLDİ
 

Başkan Çetin, konuşmasının sonunda turnuvaya katılan futbolculara, kulüp yöneticilerine ve sporcuların ailelerine teşekkür etti. Takımlara kupalarının takdim edildi kupa töreni, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
 

Haber / Buse SERİN