İYİ Partili heyetten Enez çıkarması

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan esnaf, STK ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamında İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, İl Başkanı Ekrem De

GÜNDEM 23.08.2021 14:00:00 0
İYİ Partili heyetten Enez çıkarması

Milletvekili Çakırlar başkanlığındaki ziyarette, vatandaşların ve esnafların talep ve sıkıntıları dinlenerek not alındı.
 

“DERTLERİ VE SORUNLARI HEP BERABER ÇÖZECEĞİZ”
 

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “81 vilayetimizde eş zamanlı olarak başlattığımız ve Ağustos ayı boyunca sürdüreceğimiz esnaf, STK, köy ziyaretlerimize Enez ilçemizde devam ediyoruz. Milletvekilimiz Sayın Orhan Çakırlar başkanlığında, Enez İlçe Başkanımız Sayın Savaş Gündoğdu, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Tuncay Taşkın ile ilçe yönetim kurulu üyelerimiz organizasyonlarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek, taleplerini aldık. Her zaman söylediğimiz gibi dertleri ve sorunları hep beraber çözeceğiz. Ülkeyi hep beraber yöneteceğiz” dedi.
 

“HİÇBİR GÜÇ VE KUVVET BİZİ GERİ ÇEVİREMEZ”
 

“İktidara milletimiz ile birlikte geleceğiz” diyen Demir, “Hiçbir güç ve kuvvet bizi haklı davamızdan geri çeviremez. Emekleri ve gayretleri için çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Orhan Çakırlar ve İlçe Başkanımız Sayın Savaş Gündoğdu başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz” dedi. Milletvekili Çakırlar ve beraberindekiler, Edirne Valiliğince organize edilen, ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinin yaralarının sarılmasına destek olmak amacıyla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri ile girişimci kadınların ürünlerinin satılacağı etkinliğe de katıldı. Başkan Demir, “S.S. İpsala Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi standını ziyaret ettik. Bol ve bereketli kazançlar olsun” dedi.
 

Haber / Erdal AYDIN