Basketbol turnuvasının kazananı belli oldu

Malkara Belediye Akademisi'nin düzenlediği "Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvası sona erdi. Çekişmeli müsabakaların sonunda Yastık Takımı, Rio Takımını mağlup ederek Å?

GÜNDEM 21.08.2021 11:24:00 0
Basketbol turnuvasının kazananı belli oldu

Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvası, önceki gün Mustafa Uysal Orta Okulu bahçesinde Yastık ve Rio takımları arasında oynanan şampiyonluk maçı ile son buldu. "Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvasının şampiyonluk maçını; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Nevzat Ulu, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve sporseverler izledi.
 

ÖDÜLLÜ ŞUT YARIŞMALARI DA YAPILDI
 

Maçlar sporseverler tarafından ilgiyle izlendi. 1. ve 2. tur maçlarının oynandığı alanda ödüllü şut yarışmaları da yapıldı. Basketbol turnuvasının 3. ve 4. günlerinde bir yandan basketbol müsabakaları devam ederken Halk Oyunları ve Taekowondo ekibi de sahne aldı. Turnuvanın son günü yarı final müsabakaları ile başladı. Üçlük yarışmaları, kadınlar şut ve yetenek yarışmalarının da tertiplendiği son gün final müsabakalarında heyecan doruğa çıktı. Turnuvada fair play Mustafa Çakır, yetenek yarışmasını Berke Günay, üçlük yarışmasını Recep Kaçar kazanırken, kadınlar şut yarışmasını ise Sena Belli kazandı. Yarışmaları kazananlara ödülleri "Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvası'na katkıda bulunan Ay Işığı Kır Düğün Salonu, Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi, Yaman Peynircilik, Ünal Peynircilik ve Naloğlu Peynircilik sponsorlarının hediyeleri takdim edildi.
 

ŞAMPİYON YASTIK TAKIMI OLDU
 

Çekişmeli müsabakaların sonunda Yastık Takımı, Rio Takımını mağlup ederek şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda Rio ikinci, Döşek üçüncü ve KAÖL ise dördüncü olurken, turnuvanın en değerli sporcusu Berke Günay seçildi. Turnuvada konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Ne mutlu bizlere ki hepimize moral olacak, yüzümüzü gülümseten güzel bir spor etkinliğine imza attık. Beş gün boyunca turnuvada sportmenlikle mücadele eden genç arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. Turnuvaya katılan sporcularımıza, emek veren ve sponsor olarak katkıda bulunan tüm firma sahiplerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
 

Takımını Kur Sahaya Çık 2 Basketbol Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona ererken, müsabaka ödüllerini Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay takdim etti. Ödül töreninin ardından "Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvası sona erdi.
 

Haber / Yener AKBABA