Çetin: Kapaklımızı ortak akıl ile daha ileriye taşıyacağız

Kapaklı'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Kültür Buluşması programında bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'nın bir Türkiye mozaiği olduÄ?

GÜNDEM 20.08.2021 17:50:00 0
Çetin: Kapaklımızı ortak akıl ile daha ileriye taşıyacağız

Başkan Çetin, Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı’nda düzenlenen Kültür Buluşması programında, Kapaklı Belediyesi’nin hizmetleri ve projeleri hakkında STK temsilcilerine bilgi verdi.
 

“TÜRKİYE MOZAİĞİ”
 

STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Çetin; üstyapı, altyapı, sosyal hizmetler, devlet yatırımları, çevre ve sıfır atık, kültür, sanat, spor faaliyetleri ve projeler hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Kapaklı’nın bir Türkiye mozaiği olduğunu belirten Başkan Çetin, “Kapaklımızı bütün değerlerimizle, birlik ve beraberlik içerisinde ortak akıl ve istişare ile daha ileriye taşıma gayretiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

KİTAP HEDİYE ETTİ
 

STK temsilcilerinin görüş ve taleplerini de dinleyerek, not alan Mustafa Çetin, program sonunda katılımcılara Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ‘İşimiz Gücümüz Kapaklı’ kitabı ve Kapaklı Pınar bültenini takdim etti.
 

Haber / Buse SERİN