Tiyatro Kulübü ilk oyununu sahneledi

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü ilk oyununu sahneledi. Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı ve Volkan Kuru'nun yönettiği 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı oyun Kapaklılı tiyatro severler ile buluÅ?

GÜNDEM 20.08.2021 13:56:00 0
Tiyatro Kulübü ilk oyununu sahneledi

Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun oyuncu kadrosunda; Ali Sönmez, Aytuğ Güngör, Bilal Azer, Cansu Sekmen, Egemen Eren, Elifnaz Ürün, Nilsu Nalbant, İrem Süloğlu, Kutay Sıraça, Kemal Acartürk, Metin Eren, Sefa Köse, Segah Saba Kuru, Şerife Çiftçi ve Volkan Kuru yer aldı. Ömer Ögeday ve Cem Akay’ın da ses ve ışık ekibinde yer aldığı oyun izleyicilerin beğenisini kazandı.
 

“TÜM DALLARDA DEĞİŞİMİ ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ”
 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyun sonrası yaptığı konuşmada, “İlçemizde üstyapı çalışmaları ve tesis yapmayı önemsediğimiz kadar sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri de önemsiyor, tüm dallarda değişimi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Birçok farklı etkinlikle Kapaklı’nın adını duyurmaya devam edeceğiz. İlk kez kurulan tiyatro kulübümüz Trakya’nın ve ülkemizin birçok yerinde Kapaklı’nın adını duyuracak” ifadelerini kullandı. Başkan Çetin, Entrikalı Dolap Komedyası adlı oyunu keyifle izlediklerini de belirterek, “Keyifli bir oyun oldu. Tüm oyuncu kardeşlerime emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçemizde 26 bin gencimiz var. Gençlerimizi bir şekilde kötü alışkanlıklardan korumak, onların potansiyelini ortaya çıkarmak, onları topluma kazandırmak belki de profesyonel sanatçılar olmaların sağlamak amacındayız” şeklinde konuştu. Çetin konuşmasının ardından yönetmen Volkan Kuru’ya çiçek ve plaket takdim etti.
 

Haber / Buse SERİN