Kültür ve Sanat Festivali, konserlerle taçlanacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 3'üçüncüsü düzenlenecek. Streetball Turnuvası, Bisiklet Şenliği ve Uçurtma Şenliği gibi Ã?

GÜNDEM 19.08.2021 15:00:00 0
Kültür ve Sanat Festivali, konserlerle taçlanacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, fakat koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek. 28-29 ve 30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan festivalde Bisiklet Şenliği, Uçurtma Şenliği ve Streetball Turnuvası gibi renkli etkinlikler de düzenlenecek. Festival kapsamında 29 Ağustos Pazar günü Ceylan Ertem, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise ünlü sanatçı Haluk Levent sahne alacak.
 

STREETBALL TURNUVASI İLE START ALACAK
 

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan festival 28 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Kentpark’ta 7 kategoride düzenlenecek olan Streetball Turnuvası ile start alacak. 3 gün sürecek olan turnuvanın ardından 30 Ağustos günü saat 23.00’da turnuvada dereceye girenlere ödülleri verilecek.
 

BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK
 

29 Ağustos Pazar günü ise Bisiklet Şenliği düzenlenecek. Saat 15.30’da Kentpark’ta toplanacak olan bisiklet tutkunları Kuşbahçe mevkiine doğru pedal çevirecek. Bisiklet tutkunlarının Kuşbahçe Mevkii’ne varmasının ardından saat 16.30’da da Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Uçurtma Şenliği’nde Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz uçurtma dağıtılırken çeşitli ikramlarda da bulunulacak.
 

HALUK LEVENT SAHNE ALACAK
 

Akşam saat 21.00’da da Kentpark’ta sanatçı Ceylan Ertem sahne alarak, sevilen şarkılarını Çerkezköylüler için seslendirecek. Festivalin 3’üncü gününde ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda saat 21.00’da Kentpark’ta düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçı Haluk Levent Çerkezköylülerle buluşacak.
 

FESTİVALE DAVET ETTİ
 

Tüm Çerkezköylüleri ve bölge halkını Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür ve Sanat Festivali’ne davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 28 Ağustos Cumartesi günü başlayacak ve 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı sona erecek olan Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür ve Sanat Festivalimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.
 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU