Sünnet işlemleri sürüyor

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni'nin bu yıl 16'ncısı düzenlenecek. Sünnet Şöleni kapsamında başvuruda bulunan 217 çocuğun sünnet işlemleri devam ediyo

GÜNDEM 18.08.2021 17:06:00 0
Sünnet işlemleri sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimiz ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini pandemi kurallarına uygun olarak uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.
 

EYLÜL AYINDA YAPILACAK
 

Sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Çetin, “Eylül ayı içerisinde düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile mutluluğu inşallah hep birlikte yaşayacağız” dedi.
 

SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİLER
 

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen sünnet operasyonunda erkekliğe ilk adımı atan çocukları ve ailelerini ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Halil Yıldırım ve Ruhi Özden ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ramazan Tahir Eke de çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU