Ayakkabı hırsızı kameralara böyle yakalandı

Kapaklı'da bir apartmana giren hırsızlık şüphelisi, beğendiği ayakkabıları alarak apartmana geldiği motosikletle kaçıp kayıplara karıştı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüphelinin h

GÜNDEM 17.08.2021 17:12:00 0
Ayakkabı hırsızı kameralara böyle yakalandı

Olay Kapaklı Atatürk Mahallesi Yuvam mevkiinde bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirlenemeyen bir şüpheli, gece saatlerinde bir apartmana girdi.  

 

EMNİYETE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDULAR

 

Apartmandaki kapıların önünde duran ayakkabılardan beğendiklerini alan şüpheli, çaldığı ayakkabıları üstünde bulunan monta koyarak, geldiği motosikletle olay yerinden ayrıldı. Apartman sakinleri, sabah uyandıklarında kapılarının önünde ayakkabılarını bulamayınca binanın güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Ayakkabılarının çalındığını gören bina sakinleri, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

 

HIRSIZLIK ANLARI KAMERALARA YANSIDI

 

Öte yandan şüphelinin hırsızlık anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Apartman önüne motosiklet ile gelen şüphelinin ayakkabıları aldıktan sonra, ayakkabıları montunun içine koyduğu ve rahat tavırlarla apartmandan ayrıldığı görüldü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ