Belediye Streetball Turnuvası düzenliyor

Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Streetball Turnuvası düzenliyor.  Başvuruların 17-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, "S

GÜNDEM 17.08.2021 14:19:00 0
Belediye Streetball Turnuvası düzenliyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 28-29 ve 30 Ağustos tarihleri arasında 3’üncüsü düzenlenecek.
 

7 AYRI KATEGORİDE YAPILACAK
 

Streetball Turnuvası’na başvuruların 17 Ağustos itibariyle başladığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kayıtlar 25 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Turnuvamız, Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Kadınlar ve Küçük Erkekler kategorileri olmak üzere 7 ayrı kategoride yapılacak” ifadelerini kullandı.
 

4’ER KİŞİLİK TAKIM LİSTESİ OLUŞTURULACAK
 

Büyük Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2003 ve öncesi doğumlular, Genç Erkekler ve Kadınlar Kategorililerine 2003 ve 2004 doğumlular, Yıldız Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2005 ve 2007 tarihi arasında doğanlar, Küçük Erkekler Kategorisi’ne ise 2008 ve sonrasında doğanların katılabileceğini kaydeden Akay, “Turnuvamıza katılmak isteyen takımlar oluşturdukları 4’er kişilik takım listesini nüfus cüzdanı fotokopileri, HES kodları ve 18 yaşından küçük sporcular da ailelerinden alacakları izin belgesi ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına teslim ederek kayıt yaptırabilecekler” dedi.
 

“ŞENLİK HAVASINDA GEÇMESİNİ ÜMİT EDİYORUM”
 

Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası’nın 28 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacağını ve 30 Ağustos Pazartesi günü saat 23.00’da sona ereceğini de sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Streetball Turnuvası’nda müsabakalar 16.00-23.00 saatleri arasında Kentpark’ta oynanacak. 3 gün sürecek turnuvamızda kategorilerinde ilk 2 sırayı alan takımlara ödül verilecek. Şimdiden turnuvamıza katılacak olan takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içerisinde ve bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Yener AKBABA