"Sözümüz söz"

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, saha çalışmaları kapsamında Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesini  gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. "Esnafımız nefes alamaya

GÜNDEM 13.08.2021 18:27:00 0
"Sözümüz söz"

 “Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Umudun ve çözümün adresi CHP’dir" diyen CHP'li Milletvekili Gündoğdu önümüzdeki günlerde de Pınarhisar’ın köylerini gezmeyi planladığını söyledi.

 

Vekil Vecdi Gündoğdu ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Seçim bölgemizde başladığımız saha çalışmalarımızın ikinci haftasında; Pınarhisar ve Vize ilçemizde ziyaretlerimize devam ediyoruz. 11Ağustos tarihinde; Pınarhisar ilçemizde Ana Cadde esnafımızı ziyaret ederek, esnafın, çalışan sorunlarını dinledik. Esnaf iş yapamadığından, çalışanlar ise aldığı ücretin yetersiz olduğundan şikâyet etmektedir. İki günlük Pınarhisar çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Vize ilçemize geçerek CHP Vize İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldık. Danışma Kurulu toplantımızda örgüt yöneticilerimizle ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunları ve çözüm önerilerimizi değerlendirdik. Saha çalışmalarımızda, AKP ve MHP’nin artık vatandaşlarımızdan ve onların sorunlarından tamamen uzakta ve bir haber olduğunu açıkça gözlemlemekteyiz.

 

AKP’li bakanlar temmuzda ekonomi uçacak derken Temmuz’da gördük ki ekonomi uçmadı ama fiyatlar uçtu. Vatandaşın hayat pahalılığı, TÜİK’in makyajlı verileriyle bile, dünya rekorları kırdı. En üst sıralara yerleştik enflasyonda. Dünyanın en yüksek 7. faizini verecekler, dünyanın en yüksek enflasyonlarından birine bu milleti mahkûm edecekler, dünyada parasını en hızlı pul ederken ekonomiyi iyi yönetiyoruz diye milleti kandıracaklar sonrada yerli ve milli hükümet olmakla övünecekler.

 

Artık milletin aklıyla dalga geçenlerden millet hesap soracağı günü bekliyor. Millet artık yalanlara, makyajlı rakamlara inanmıyor. Ülkemiz bir yandan orman yangınlarıyla, diğer yanda kontrolsüz göç dalgasıyla sarsılırken, bir başka sinsi düşman, Kovid-19 salgını, toplumsal sağlığımızı tehdit etmeye devam ediyor. Vaka sayılarında yeniden dünyada ilk 10 ülke arasına girdik. Günlük vaka sayılarında Mayıs başına, günlük vefat sayılarında Haziran başına döndük… Ne yazık ki günlük vefat sayılarımız 100’ün üzerine çıktı. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Umudun ve çözümün adresi CHP’dir” dedi.

 

Haber/ Hüdaverdi MALİT