Ata: İlçemiz daha modern bir hale kavuşacak

Cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması amacıyla yürütülen kilitli parke taşı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "St

GÜNDEM 12.08.2021 17:00:00 0
Ata: İlçemiz daha modern bir hale kavuşacak


Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar, alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda kilitli parke taş döşeme çalışmaları ile devam ediyor.

 

“HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN AYAĞI ÇAMURA DEĞMEYECEK”

 

Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek, bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımız sürecek. İlk günden bugüne Marmaraereğlisi genelinde bir yandan kilit parke taş bir yandan da sıcak asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

 

“BOZUK YOL KALMAYINCAYA KADAR”

 

“Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz” diyen Başkan Ata, “Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında özellikle alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda; kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak. İlçe genelinde tüm çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Bozuk yol kalmayıncaya kadar yol çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN